jueves, 24 de mayo de 2007

LVDI RVBRICATI MMVII


De nou, KuanUm! , amb la col·laboració de Plàudite Teatre i un nodrit elenc de professionals de la història, l'arqueologia, la literatura llatina i l'animació, organitza per al Museu de Sant Boi de Llobregat la recreació plàstica activa de les seves termes romanes, dins l’espai dels jardins de Can Torrents i les mateixes restes termals.



L’objectiu de la proposta és, una vegada més, aconseguir la comunicació de la qüotidianeitat del món romà així com la posada en valor d’aquest espai santboià dotat d’un indubtable valor patrimonial, amb el desenvolupament d'unes jornades de lleure, festa i tallers i recreacions destinades a tothom.

Aquest any es desenvolupa com a tema central de la proposta l’AQVA, per la qual cosa l’attrezzo i els tallers aniran en general relacionats amb aquest element tan preuat per a la vida de l’home.

Els Ludi Rubricati són un esdeveniment de lleure i difusió cultural, de format mitjà, que actuen com a eix dinamitzador del patrimoni romà de Sant Boi. La característica principal del qual es la recreació activa de diversos aspectes del passat romà mitjançant els cinc sentits.

A la cita, acudirà també el Museu de Badalona http://www.museubdn.es/, com a institució convidada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Comparte tus ideas!