lunes, 17 de septiembre de 2007

TEMPS DE VEREMA - Ca n'Amat, amb molt de gust




Ja ha arribat l'hora de collir els escarrassos de Ca n'Amat, de trepitxar o follar raïm per tal que el suc de la terra ens amari amb la seva bonhomia indiscutible:

"In vino veritas", i en el taller del departament de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament de Viladecans, de la ma de KuanUm!, trobareu els plaers dionisíacs que us fan falta.

No perdeu aquesta oportunitat, el diumenge, 23 de setembre de 2007, entre les 11 i les 13.30 h, a Ca n'Amat, carrer de les Sitges, 1-3.
Sortim de l'ermita de Sales, al costat del cementiri, a les 11.00h.

Tallers, passejades i aperitiu per a descobrir el nostre patrimoni, dirigits a tota mena de públic: "Saps que, de vegades, podríem, fins i tot, cruspir-nos el nostre patrimoni cultural? Vine i fes-ne la descoberta, et sorprendràs!"

És una activitat familiar que té el preu de 2,10 €, per a persones de més de 16 anys, amb descompte del 50% per a persones en l’atur, jubilades, estudiants i famílies nombroses.
Per als tallers, cal apuntar-s’hi prèviament a l’adreça electrònica de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Viladecans: arxiuhistoric@viladecans.cat, o a l’adreça: canamat@viladecans.cat, o bé al telèfon: 936 351 880. Grups màxims de 25 persones.

Si voleu les imatges d'aquesta edició, aneu a l'adreça: http://www.flickr.com/photos/14067829@N04/?donelayout=1

TALLER TEMPS DE VEREMA 2007,


taller temps de verema 2007 (30)
Cargado originalmente por kuanum

jueves, 6 de septiembre de 2007

Taller-degustació: El pa i l'almadroc

A l'Ecomuseu Farinera d'Empúries i durant els dies 8, 9 i 10 de setembre, KuanUm! realitza un taller sobre cuina medieval, tot coincidint amb el XVII Festival "Terra de Trovadors"


El taller permetrà fer una immersió en el món dels sentits d’època medieval tot utilitzant el pa i una de les salses més emprades tan pels cristians com els musulmans i jueus: l’almadroc.

A més del taller, si voleu fer una visita a la farinera, a la vila de Castelló i als aiguamolls en aquests dies segur que us serà d'allò més molt interessant.

Animeu-vos!


Lloc: Ecomuseu-Farinera
Hora: 10-14 i 17-19 h
Organitzador: Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries
Carrer de Sant Francesc 5 (Castelló d'Empúries)

Si voleu veure les imatges: http://www.flickr.com/photos/kuanum/1675590479/

ECOMUSEU FARINERA DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES: Taller "El pa i l'almadroc"


La benvinguda de KuanUm!
Cargado originalmente por kuanum

Benvinguts a l'examen de cuiner del Comte d'Empúries!