jueves, 15 de octubre de 2009

CUINA DE CRISI

Crisi jo ? mai!
Tots i totes recordem com al llarg de la nostra vida i les dels nostres pares, mares, avis i àvies es van produir situacions econòmiques similars a les actuals, generant un temps més aviat conegut com de vaques magres. El sentit comú ens indica que, per a fer-hi front, hem de començar per a realitzar una adequada economia domèstica, especialment en allò que fa a la nostra “cuina”.

Cuinant a la cuina econòmica.
Foto: Patrimoni Cultural de Sant Boi.

Trucs en temps de crisi
En aquest taller coneixerem, de la mà de Kuan’Um! alguns nous trucs i posarem en comú entre tots i totes, tot allò que la saviesa popular ha posat i posa al nostre abast. De pas, elaborarem alguns plats senzills i nutritius que convertiran la nostra taula de crisi en una deliciosa taula de festa. Us ve de gust compartir un divertit matí de diumenge a la cuina que es prepararà a can Torrents? Si és així, us hi esperem.

Aquesta activitat es complementarà amb la campanya Crisi? Vine al mercat !!!, impulsada des del Departament de Promoció de la Ciutat, conjuntament amb els Mercats Municipals. Aquesta campanya constarà d’unes visites guiades als tres mercats municipals, el dissabte 17 d’octubre, on també ens explicaran com podem estalviar en la compra als mercats

Taller: La cuina de la crisi
Diumenge 18 d’octubre de 2009, a les 11.30 h, al Museu de Sant Boi (Can Torrents)
Inscripció obligatòria. Places limitades.
Reserva de places al telèfon 936351250. Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Comparte tus ideas!